Náhradné dresy Manchestru City 2021/2022

2021/2022 Liga majstrov Premier League Puma
Autor: Myso

Úradujúci anglický šampión spoznal v závere júla aj svoje oblečenie pre zápasy na ihriskách súperov. V stretnutiach mimo domovského stánku Etihad Stadium budeme vidieť zverencov španielskeho kormidelníka Pepa Guardiolu v bielej farbe. Tá je podľa filozofie klubu inšpirovaná iniciatívou, ktorej cieľom je poskytnúť po celom svete čistú vodu komunitám, ktoré k nej nemajú dostatočný a pravidelný prístup.

Z dizajnového hľadiska dresy zaujmú najmä prevedením emblémov. Na logu spoločnosti Puma, klubovom znaku i nápisoch Etihad Airways a Nexen Tire je totiž viditeľný farebný gradient, ktorý prechádza z ružovej, cez fialovú a belasú až do tyrkysovej. Z technického hľadiska bola pri tvorbe oblečenia použitá špeciálna metóda Dope Dye, ktorá znižuje spotrebu vody pri výrobe odevov.

Citizens už začali prípravu na novú sezónu, keď v priebehu minulého týždňa zdolali druholigový celok Preston North End 2:0. Prvé súťažné stretnutie je naplánované už na 7. augusta, kedy sa sedemnásobný anglický šampión stretne s Leicestrom City v súboji o Community Shield.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok