Hlavné dresy Chelsea 2021/2022

2021/2022 Liga majstrov Nike Premier League
Autor: Myso

Ešte v priebehu mája boli oficiálne uvedené hlavné dresy Chelsea. Aktuálny víťaz Ligy majstrov sa v budúcej sezóne predstaví v tradičnom modrom oblečení, ktoré je ale tentokrát oživené abstraktným šachovnicovým a vlnovkovým vzorom. Ten je využitý nielen na tričkách, ale dokonca aj na trenírkach.

Dva odtiene modrej farby sú doplnené žiarivou žltou, ktorá je prítomná na lomených pruhoch na bokoch tričiek a taktiež je v nej vyhotovené aj logo spoločnosti Nike. Vzadu na výstrihu nechýba klubová skratka CFC. Americký výrobca aj pri novom oblečení The Blues pripomína, že je vyrobené z recyklovaných materiálov. Tento postup výroby dresov sa využíva už od roku 2010 a každý rok sa pri ňom spotrebuje približne miliarda plastových fliaš.

Modré časti výstroja majú hráči Chelsea doplnené tradične bielymi štulpňami, na ktorých nájdeme modrý a žltý prúžok. Oblečenie malo zápasovú premiéru ešte v závere minulého ročníka Premier League, v ktorom zverenci nemeckého trénera Thomas Tuchela obsadili konečnú štvrtú priečku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok