Náhradné dresy Kolumbie pre MS 2018

2018/2019 Adidas MS 2018
Autor: Myso

Majstrovstvá sveta sa už nezadržateľne blížia a keďže na tomto webe ešte neboli články o všetkých dresoch, ktoré v Rusku uvidíme, je najvyšší čas to dobehnúť. Dnes si môžete prečítať o náhradných dresoch Kolumbie.

Pre náhradné dresy juhoamerického tímu bola zvolená kombinácia tradičnej modrej s menej tradičnou oranžovou. Dizajn dresov je opäť odkazom na históriu a môžeme si pri ňom všimnúť podobnosť s červenými dresmi Španielska. Futbalisti Kolumbie však majú výrazný vertikálny vzor umiestnený na ľavej strane a je vyhotovený len v jedinom odtieni – tmavšej modrej. Vertikálne prúžky sú odkazom na tradičný kolumbijský šál Mulera, ktorý nosia ako súčasť svojho oblečenia zberači kávy.

Modré tričká majú jemné oranžové detaily v okolí véčkového výstrihu i pri zakončeniach rukávov. Na zadnej strane sa nachádza nápis „Unidos Por Un Pais“ – „Zjednotení pre krajinu“ v kombinácií národných farieb – žltej, modrej a červenej. Zaujímavý vzhľad dostalo aj logo Kolumbijskej futbalovej federácie, ktoré je vyhotovené v oranžovo-modrej kombinácií. Náhradné oblečenie Los Cafeteros dopĺňajú oranžové trenírky s modrými prúžkami a modré štulpne.

Kolumbia bola na ruský šampionát vyžrebovaná do skupiny H, kde si na úvod zmeria sily 19. júna s Japonskom. O päť dní neskôr čaká na zverencov Josého Pékermana európsky zástupca z Poľska a posledným zápasom v skupine bude 28. júna duel proti africkému Senegalu.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok