Dresy Slovenska 2018-2019

2018/2019 Nike Reprezentácie
Autor: Myso

Aktualizované 31.5.2018 – doplnené fotky modrého dresu

Americká spoločnosť Nike včera oficiálne predstavila nové biele dresy slovenskej reprezentácie. Zverenci Jána Kozáka sa v nich predstavia už v najbližšom priateľskom stretnutí, ktoré národný tím odohrá 31. mája v Trnave proti Holandsku.

Aj dresy slovenského mužstva vychádzajú z dizajnového základu Vapor. Rukávy tričiek pokrývajú cik-cakovité pruhy v bielo-modrom prevedení. Vzor má byť odkazom na jednu z najznámejších budov našej krajiny, ktorou je prevrátená pyramída Slovenského rozhlasu.

Prednú stranu tričiek vypĺňa modré logo spoločnosti Nike, oproti ktorému sa nachádza štátny znak. Priestor uprostred je vyhradený emblému Slovenského futbalového zväzu. Podľa informácií spoločnosti Nike by mali mať náhradné dresy rovnaký dizajn, no budú vyhotovené v kombinácií svetlej a tmavej modrej.

Dresy sa začnú oficiálne predávať 31. mája, kedy by k nim malo byť k dispozícií viac obrázkov aj informácií.

A v avizovaný posledný májový deň uzreli svetlo sveta aj očakávané náhradné modré dresy. Potvrdila sa kombinácia tmavšej a bledšej modrej farby, prekvapením je logo spoločnosti Nike, ktoré je červené. Na zadnej strane dresov sa nachádza červený pruh, v ktorom nájdeme malý biely štátny znak.

9 komentárov k príspevku “Dresy Slovenska 2018-2019

      1. Presnejšie teda, to tričko čo som poslal je pre-match shirt, tak asi na rozcvičku? A to s tým dlhým rukávom je tzv. Anthem Jacket, takže na hymnu 🙂

  1. Tak červenú nepridali zrovna najšťastnejším spôsobom. nepáči sa mi veľmi tá fajočka. A na tomto vyzerá aj to logo SFZ ešte horšie. Al inak zaujímavý dres. Páči sa mi, že tmavší odtieň.

  2. Trochu som dúfal, že by sme na bielych dresoch mohli mať červené čísla, ale aj tak, obe sady vyzerajú v zápase dosť dobre.

    1. Nike nám pripravilo unikátne dresy, takže je to paráda! Som zvedavý, či aj nejaký klub bude mať na rukávoch tento vzor.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok