Náhradné dresy Manchestru United 2017/2018

2017/2018 Adidas Premier League
Autor: Myso

Podobne ako vlani, aj tento rok dostávajú prednosť pred tradičnými červenými dresmi najprv náhradné. Nemecká spoločnosť Adidas už v priebehu mája oficiálne predstavila nové oblečenie Manchestru United pre zápasy na súperových ihriskách.

Fanúšikom klubu budú náhradné dresy povedomé, keďže majú byť moderným prepracovaním náhradného oblečenia z rokov 1990 – 92. Manchester vtedy na súperových trávnikoch hrával v belaso-bielych dresoch s nezameniteľnou textúrou. Práve tá sa na tričkách objavuje aj v súčasnosti, tentokrát ale v tmavom prevedení.

Spomínanú textúru nenechali dizajnéri Adidasu odpočívať až 25 rokov, veľmi podobný vzor už bol použitý aj na čierno-oranžových dresoch v ročníku 2015/16, ktoré si fanúšikovia isto budú pamätať najmä vďaka čierno-bielym tieňovaným trenírkam.

Náhradné dresy Manchestru United z rokov 1990 – 1992.

***

Nezameniteľné trenírky k tretím dresom zo sezóny 2015/16.

Červení diabli budú aj v budúcom ročníku robiť na svojom oblečení reklamu americkej automobilke Chevrolet. Tmavé dresy sú po bokoch doplnené trojicou bielych prúžkov a rovnaký vzor nájdeme aj na čiernych trenírkach. Prednú stranu štulpní opäť vypĺňa populárny obrázok diabla s trojzubcom prevzatý z klubového znaku.

Manchestru patrí v končiacej sa sezóne Premier League zatiaľ piata priečka. Zverenci portugalského trénera Josého Mourinha ale majú výborne rozbehnutú Európsku ligu UEFA, kde ich už zajtra čaká odveta semifinále proti španielskej Celte Vigo. V prvom stretnutí United dokázali zvíťaziť na súperovom ihrisku 1:0 gólom Marcusa Rashforda.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2020.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok