Hlavné dresy FC Liverpool 2016/2017

2016/2017 New Balance Premier League
Autor: Myso

Americká spoločnosť New Balance odhalila pred záverečným kolom anglickej Premier League nové dresy FC Liverpool. Futbalisti The Reds sa v nich predstavia v budúcej sezóne 2016/17.

Uvedenie nových dresov sprevádza začiatok reklamnej kampane „Made for Liverpool,” v rámci ktorej sa na oblečenie liverpoolskeho klubu dostanú citáty jeho slávnych osobností. V prípade hlavných červených dresov je to výrok bývalého kapitána Iana St. Johna: „There’s no noise like the Anfield noise…,” ktorý vzdáva hold nezameniteľnej atmosfére domovského stánku The Reds.

Spomínaný citát sa nachádza na vnútornej strane červených tričiek, ktoré sú vyhotovené vo veľmi decentnom prevedení. Okrúhly výstrih je doplnený jemným žltým pásikom a červeným gombíkom. Emblém amerického výrobcu dresov je podobne ako aj logo partnera a klubový znak v žltom prevedení.

Brankári sa v budúcom ročníku predstavia v bledozelených dresoch. Tričká majú véčkový výstrih doplnený v prednej časti čiernym trojuholníkom s bielym prúžkom. Podobné farebné prevedenie je prítomné aj na pleciach. Klubový znak, ako aj emblémy New Balance a Standard Chartered sú biele.

Liverpoolu sa veľmi nedarí v aktuálnej sezóne Premier League, kde sa síce pohybuje v hornej polovici tabuľky, ale ďaleko za poprednými priečkami. Klub môže ale zaznamenať výrazný úspech na európskej scéne, kde si 18. mája zahrá finále Európskej ligy UEFA proti španielskemu celku FC Sevilla.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2019.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok