Dresy Interu Miláno 2013/2014

2013/2014 Nike Séria A
Autor: Myso

Po milánskom AC si na tomto webe môžete dnes prečítať aj o nových dresoch konkurenčného Interu. Nerazzurri bude aj v sezóne 2013/14 obliekať americká spoločnosť Nike.

inter_uvod

Hlavné dresy milánskeho klubu sú v tradičnom prevedení s modrými a čiernymi zvislými pruhmi. Zaujímavosťou je odtieň modrej farby, ktorá je na najnovších dresoch Interu o niečo tmavšia ako po minulé roky.

inter_pruhovany_predok

inter_cierne_trenirky

inter_cierne_stulpne

Dresy majú klasický polo golier, ktorého vrchná časť je čierna, zatiaľ čo spodný panel vrátane gombíka pre zmenu modrý. Ľavú časť dresov vypĺňa biele logo Nike, oproti ktorému je umiestnený klubový znak.

inter_pruhovany_nike

inter_pruhovany_vystrih

inter_pruhovany_znak

Na vnútornej strane výstrihu sa nachádza štítok s milánskou vlajkou. K pruhovaným tričkám budú nosiť zverenci Waltera Mazzarriho čierne trenírky s tmavomodrými pruhmi po bokoch a čierne štulpne s bielymi nápismi Inter.

inter_pruhovany_dres

inter_pruhovany_zadok

Náhradné biele dresy sú charakteristické jednoduchým, no zároveň elegantným dizajnom. Na tričkách sa opäť nachádza polo golier, ktorému dominuje modrá farba. Na zakončeniach rukávov sú viditeľné modré a čierne pruhy.

inter_biely_predok

inter_biele_trenirky

inter_biele_stulpne

Na bielych dresoch použili dizajnéri americkej spoločnosti Nike tradičnejší bledší odtieň modrej farby. Vnútornú stranu výstrihu vypĺňa podobne ako pri pruhovaných dresoch štítok s vlajkou mesta Miláno. Partnerom klubu zostáva aj naďalej spoločnosť Pirelli.

inter_biely_nike

inter_biely_vystrih

inter_biely_znak

Futbalisti 18-násobného talianskeho majstra budú mať k bielym dresom k dispozícií biele trenírky s modrými pruhmi a biele štulpne, na ktorých je na zadnej strane pod čierno-modrým vzorom umiestnený modrý nápis Inter.

inter_biely_dres

inter_biely_zadok

Inter obsadil v poslednej sezóne Série A až 9. miesto a nepredstaví sa tak v žiadnom európskom pohári. V minulosti dokázali futbalisti milánskeho klubu trikrát triumfovať v Lige majstrov (1964, 1965, 2010) i Pohári UEFA (1991, 1994, 1998).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok