Dresy Olympiakosu Pireus 2012/2013

2012/2013 Liga majstrov Puma
Autor: Myso

Futbalová Liga majstrov pokračuje tento týždeň piatym kolom skupinovej fázy. Zajtra sa v nej na trávniku v Gelsenkirchene predstaví aj úradujúci grécky majster Olympiakos Pireus, o ktorého dresoch pre aktuálnu sezónu si môžete prečítať práve v tomto článku.

Gréckeho šampióna aj tento ročník oblieka nemecká spoločnosť Puma. Tá futbalistom z takmer polmiliónového mesta Pireus pripravila tradičné bielo-červené pruhované dresy, ktorých dizajn máme možnosť vidieť aj na oblečení Borussie Dortmund, či Newcastlu United.

K pruhovaným tričkám nosia zverenci portugalského trénera Leandra Jardima vo väčšine stretnutí červené trenírky a červené štulpne, no predstavili sa už aj v kombinácií s bielymi trenírkami i štulpňami – stalo sa tak práve v stretnutí skupinovej fázy proti francúzskemu Montpellieru.

Náhradné dresy gréckeho šampióna sú biele a dominuje im výrazný červený pruh umiestnený na hrudi. Na ňom je vpravo umiestnené biele logo spoločnosti Puma, oproti ktorému nájdeme klubový znak doplnený trojicou zlatých hviezdičiek za tri desiatky domácich titulov.

V stretnutí proti červeno-bielemu Arsenalu však nemohli futbalisti Olympiakosu použiť ani jeden z vyššie predstavených dresov a tak zápas na Emirates Stadium odohrali kompletne v čiernom. Klubová červená farba je na tretích dresoch zastúpená vo forme prúžkov na rukávoch, trenírkach i štulpniach.

Olympiakos Pireus je 39-násobným víťazom gréckej ligy a 25-krát dokázal získať aj Grécky pohár. V aktuálnej edícií Ligy majstrov má klub stále reálnu šancu na postup, keď po dvoch víťazstvách nad Montpellierom stráca po štyroch odohraných stretnutiach na druhý Arsenal jediný bod.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok