Tretie dresy Tottenhamu Hotspur 2012/2013

2012/2013 Premier League Under Armour
Autor: Myso

Anglický Tottenham Hotspur má v prebiehajúcej sezóne 2012/13 k dispozícií trojicu dresov. Okrem hlavného bieleho a náhradného tmavomodrého, o ktorých ste si mohli na tomto webe prečítať už v priebehu augusta, sa zverenci portugalského trénera Andrého Villasa-Boasa predstavujú aj v zošívaných šedo-čiernych dresoch.

Tretie dresy boli predstavené ešte v závere augusta prostredníctvom videohry FIFA 13, ktorú každoročne vydáva pre viaceré platformy kanadská spoločnosť Electronic Arts. Tá sa stala od júla tohto roka oficiálnym partnerom anglického klubu a nové dresy odhalila v ukážkovom videu k  novej verzii svojho virtuálneho futbalu, v ktorom Spurs zdolali Manchester City 2:0, keď sa o virtuálne góly postarali Gareth Bale a Jermain Defoe.

Šedo-čierne zošívané dresy majú čierny okrúhly výstrih, pod ktorým nájdeme vpravo logo výrobcu Under Armour, oproti ktorému je umiestnený znak londýnskeho klubu. Hruď vypĺňa logo aplikácie Aurasma, ktorú vytvorila softvérová spoločnosť Autonomy Corporation – jeden z partnerov londýnskeho klubu. Zaujímavým spestrením sú žlté prúžky, ktoré sa nachádzajú na koncoch rukávov i vo vrchnej časti čiernych štulpní.

Tottenham je po siedmich kolách anglickej Premier League na peknom štvrtom mieste, keď dokázal štyrikrát zvíťaziť, dvakrát remizovať a zaznamenal len jedinú prehru. V Európskej lige UEFA bol klub vyžrebovaný do Skupiny J, kde súperí o postup s talianskym Laziom, slovinským Mariborom a gréckym Panathinaikosom.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok