Náhradné dresy Švajčiarska 2012/2013

2012/2013 Puma Reprezentácie
Autor: Myso

Ako som avizoval už predvčerom, tieto dni budú na tomto webe vyhradené dresom reprezentačných mužstiev. Po náhradných dresoch Rakúska prichádzajú na rad aj tie švajčiarske.

Podobne ako našich juhozápadných susedov, aj švajčiarsky národný výber oblieka už dlhé roky nemecká spoločnosť Puma. Náhradné švajčiarske dresy ostávajú aj naďalej v národných farbách. Okrúhly výstrih bielych tričiek dopĺňajú červené prúžky, ktoré pokračujú zadnou stranou smerom k pleciam. Ďalšie prúžky sú viditeľné aj na prednej strane bielych rukávov.

Emblémy výrobcu dresov sa nachádzajú na obidvoch rukávoch i uprostred pod výstrihom. Vľavo na hrudi je umiestnená štátna vlajka, vpravo potom nájdeme znak Švajčiarskej futbalovej asociácie. Celá predná strana bielych tričiek je doplnená zaujímavým vzorom pozostávajúcim z malých helvétskych krížov, ktorých okolie je vyplnené bielymi štvorčekmi.

Švajčiari odštartovali novú kvalifikáciu víťazstvom 2:0 v Slovinsku. Na zverencov nemeckého trénera Ottmara Hitzfelda ešte čaká v skupine C okrem spomínaného súpera aj Albánsko, Cyprus, Island a Nórsko. Švajčiarsko má šancu prebojovať sa na tretie majstrovstvá sveta v rade, keď nechýbalo ani v Nemecku 2006, ani v Južnej Afrike 2010.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok