Dresy Newcastlu United 2012/2013

2012/2013 Premier League Puma
Autor: Myso

Aktualizované 4.9.2012 – opravená informácia o tretích dresoch

Už zajtra sa začne 21. ročník Premier League a tak sa na tomto webe objavia v najbližších dňoch práve články o dresoch anglických klubov. Dnes si môžete prečítať o nových dresoch Newcastle United, ktoré Magpies pripravila nemecká spoločnosť Puma.

Newcastle United hráva svoje domáce stretnutia v čierno-bielych dresoch a nič na tejto tradícií sa nezmení ani v novej sezóne 2012/13. Dizajn pruhovaných dresov je zhodný s dresmi nemeckej Borussie Dortmund.

Na dresoch sa opäť objavuje aj zlatá farba, ktorá je viditeľná na emblémoch nemeckého výrobcu. Pruhovaný dizajn je na zadnej strane prerušený kvôli lepšej viditeľnosti čísiel a menoviek, ktoré budú čierne na bielom podklade.

Náhradné dresy sú pre túto sezónu v bordovo-čiernom prevedení. Napravo od okrúhleho výstrihu je umiestnený šikmý čierny pruh, na ktorom sa nachádza biele logo spoločnosti Puma. Klubový znak nájdeme tradične na ľavej strane pri srdci.

Partnerom piateho tímu uplynulej sezóny Premier League je od januára spoločnosť Virgin Money, ktorá odkúpila banku Northern Rock. Hráči Newcastlu budú mať k dispozícií aj tretie dresy, ktoré by mali byť v žltej farbe.

Brankári United si zachytajú v novom ročníku v šedých a zelených dresoch. Šedé sú kombinované s modrou a ich vzhľad aj dizajn je zhodný s brankárskymi dresmi talianskej reprezentácie. Rovnaký dizajn majú aj zelené dresy, ktoré sú pre zmenu doplnené tmavošedou.

Newcastle si vďaka svojmu vlaňajšiemu umiestneniu vybojovalo účasť v play-off Európskej ligy UEFA. V nej sa zverenci Alana Pardewa stretnú 23.8. a 30.8. s pomerne neznámym gréckym mužstvom Atromitos. Nový ročník Premier League odštartujú Straky zajtrajším zápasom proti Tottenhamu Hotspur.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok