Dresy CSKA Moskva 2011/2012

2011/2012 Liga majstrov Reebok
Autor: Myso

V predstavovaní dresov tohtoročných účastníkov Ligy majstrov dnes pokračujeme tímom CSKA Moskva. Úradujúci ruský vicemajster hráva v dresoch značky Reebok, ktorá je od roku 2005 súčasťou nemeckého Adidasu.

Hlavné dresy ruského tímu sú v modro-červenej kombinácií. Na modrých rukávoch sú viditeľné červené logá značky Reebok, ktoré dopĺňajú biely nápis umiestnený vpravo pod modrým výstrihom. Hlavným partnerom klubu je ruská ropná spoločnosť Bashneft, ktorú v ruskej súťaži ešte sprevádzajú na dresoch aj logá Hyundai a KPOK. K modro-červeným tričkám nosia moskovskí futbalisti modré trenírky a modré štulpne s červenými pruhmi.

Náhradné dresy majú rovnaký dizajn, no sú v bielo-šedom farebnom prevedení. Modrú klubovú farbu reprezentujú logá značky Reebok umiestnené na bielych rukávoch ako aj modré čísla. Bielo-šedé tričká dopĺňajú biele trenírky a biele štulpne. V tejto farebnej kombinácií sa CSKA predstavil v súboji s francúzskym Olympique Lille.

Moskovský klub oslavuje tento rok svoje 100. výročie, keďže vznikol 27. augusta 1911. Klub vyhral domácu ligu celkovo trikrát (2003, 2005 a 2006) a päťkrát skončil ako vicemajster. Na európskej scéne je najväčším úspechom CSKA víťazstvo v Pohári UEFA z roku 2005. Súpermi červeno-modrých sú v B skupine aktuálneho ročníka Ligy majstrov taliansky Inter, turecký Trabzonspor a spomínané francúzske Lille.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok