Náhradné dresy Walesu 2011/2012

2011/2012 Reprezentácie Umbro
Autor: Myso

Britská spoločnosť Umbro predstavila začiatkom októbra aj náhradné dresy waleskej reprezentácie. Tie tak dopĺňajú hlavné červené, o ktorých ste mali možnosť čítať na týchto stránkach v závere augusta.

Nové náhradné dresy majú tmavošedú farbu a sú na nich viditeľné súčasné trendy spoločnosti Umbro. Tie sa prejavujú najmä na zaujímavých výstrihoch tričiek, ktoré dostali v anglicky píšucich médiách označenie ypsilonové. Pod výstrihom sa nachádza vpravo biele logo spoločnosti Umbro a na ľavo znak waleskej futbalovej asociácie.

Začiatky rukávov tričiek sú označené tenkými červenými prúžkami. Podobné červené prúžky nájdeme aj na bokoch tmavošedých trenírok. Na ich ľavej prednej časti je vyobrazené biele logo spoločnosti Umbro, opačná časť je vyplnená znakom národnej futbalovej asociácie. Tmavošedé štulpne sú vo vrchnej časti červené, časť na chodidlách je pre zmenu celá biela.

Walesu sa nepodarilo postúpiť na záverečný šampionát EURO 2012, keď vo svojej skupine G obsadil štvrté miesto, tri body za druhou Čiernou Horou. “Draci” si tak nové náhradné dresy oblečú v priateľských stretnutiach počas budúceho roka a rovnako v kvalifikácií na MS 2014.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok