Špeciálna edícia dresov Borussie Dortmund 2011/2012

2011/2012 Bundesliga Kappa
Autor: Myso

Nemecká Borussia Dortmund predstavila špeciálnu edíciu dresov, ktoré majú byť poctou domovskému stánku klubu – Signal Iduna Park. Podľa slov zástupcov spoločnosti Kappa bol štadión zaplnený fanúšikmi Dortmundu zdrojom obrovskej energie, ktorá dopomohla klubu v závere minulej sezóny k zisku bundesligového titulu.


Práve štadión žlto-čiernych je vyobrazený na prednej strane tričiek pod čiernym véčkovým výstrihom. Pod obrázkom dortmundskej arény, doplneným bielym nápisom Kappa a klubovým znakom, je umiestnené logo partnera klubu, spoločnosti Evonik. Spodná časť tričiek prechádza z čiernej farby postupne do žltej. Na žltých rukávoch sa nachádzajú výrazné čierne logá talianskeho výrobcu.

Hráči Dortmundu budú mať dresy z tejto špeciálnej edície oblečené 26. novembra v ligovom zápase proti Schalke 04. V prípade Dortmundu sa už jedná o piate dresy pre túto sezónu! Okrem troch ligových – hlavného žltého, náhradného čierneho a tretieho bieleho, predstavila spoločnosť Kappa aj dresy Borussie určené pre Ligu majstrov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok