Tretie dresy Glasgowu Rangers 2011/2012

2011/2012 Škótska Premier League Umbro
Autor: Myso

Začiatkom mesiaca skompletizoval svoje klubové oblečenie pre aktuálnu sezónu škótsky Glasgow Rangers. K hlavným modrým dresom predstaveným v apríli a náhradným červeným, ktoré uzreli svetlo sveta v júli, sa pridávajú tretie biele.

Škótsky veľkoklub naďalej oblieka spoločnosť Umbro. Dizajn tretích dresov je zhodný s dizajnom reprezentácie Kanady. Primárna biela farba je doplnená tmavomodrou a červenou, ktoré sú na dresoch zastúpené najmä na výrazných pruhoch v tvare písmena “V.”

Na pruhoch je umiestnené vpravo biele logo spoločnosti Umbro, oproti ktorému nájdeme klubový znak Rangers doplnený piatimi hviezdičkami, ktoré symbolizujú päť desiatok získaných škótskych titulov. K bielym tričkám budú nosiť futbalisti glasgowského klubu tmavomodré trenírky a biele štulpne.

Na trenírkach sa okrem bieleho loga Umbro a klubového znaku vyskytuje aj červené písmeno T, ktoré je súčasťou loga hlavného partnera klubu, ktorým je pivovar Tennent’s. Biele štulpne majú vo vrchnej časti dvojicu pruhov v tmavomodrej a červenej farbe, pod ktorými nájdeme logo britského výrobcu.

Glasgow Rangers zatiaľ dominuje v domácej súťaži, v ktorej ešte v aktuálnej sezóne neprehral a body stratil len pri remíze s Heart of Midlothian v úvodnom kole. Klub už ale skončil svoje pôsobenie v pohárovej Európe. Z Ligy majstrov Blues odprevadilo švédske Malmö FF, v Európskej lige UEFA zase Rangers nestačili na slovinský Maribor.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok