Slečny v dresoch U.S. Lecce 2011/2012

2011/2012 Asics Séria A Slečny
Autor: Myso

Ak Svet dresov sledujete už dlhší čas, možno si spomeniete na vlaňajší júl, kedy sa na týchto stránkach objavila informácií o nových dresoch talianskeho tímu U.S. Lecce. Ich prezentácia bola vtedy spríjemnená trojicou talianskych slečien a potešiteľné je, že funkcionári “vlkov” zachovali tento milý zvyk aj pred aktuálnou sezónou.

Lecce bude aj v novej sezóne používať trojicu dresov, pričom nedochádza ani k zmene dodávateľa, ktorým je už dlhé roky spoločnosť Asics. V porovnaní s minulou sezónou sa na žlto-červených pruhovaných tričkách zvýšil počet prúžkov, navyše každý hrubý pruh je doplnený dvojicou tenších.

Farby pre náhradné dresy zostávajú nezmenené, no po vlaňajšom nápade s vlkom, ktorý súvisí s prezývkou mužstva, vymysleli dizajnéri spoločnosti Asics ďalší originálny prvok. Tento krát ním je ružica, na ktorej je zvýraznený žltou a červenou farbou východ a juh. Práve tieto svetové strany určujú polohu mesta Lecce, ktoré leží na juhovýchode Talianska.

Zaujímavo sú riešené aj golieriky jednotlivých tričiek, ktoré sa odlišujú okrem farebného prevedenia aj prvkami na zadnej strane. Na hlavných žlto-červených je na golieriku čiernym vyšitý nápis U.S. Lecce, biele dresy majú v zadnej časti taliansku vlajku symbolizujúcu 150. výročie zjednotenia krajiny a tmavomodré zvýrazňujú dvojicu hlavných klubových farieb – žltú a červenú.

Lecce vlani skončilo na 17. mieste najvyššej talianskej súťaže, vďaka ktorému sa zachránilo v Sérii A. Najväčším úspechom klubu je víťazstvo v Sérii B z roku 2010.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok