Náhradné dresy Realu Madrid 2011/2012

2011/2012 Adidas Primera Division
Autor: Myso

Už v priebehu júna predstavil španielsky Real Madrid svoje nové dresy pre sezónu 2011/2012. V tom čase boli prezentované najmä hlavné biele, ktoré dostali priestor aj na tomto blogu. Dnes si môžete niečo prečítať o náhradných čiernych.

Náhradné čierne dresy sú taktiež kombinované so zlatou farbou, ktorá má symbolizovať úspechy “bieleho baletu”. Na rozdiel od hlavného dresu nie je táto farebná kombinácia novinkou, Real už v čierno-zlatom prevedení hrával na prelome tisícročí.

 

Čierne tričká Realu sú pokryté zaujímavou textúrou tvorenou z kosodĺžnikov. Pod okrúhlym výstrihom sa vpravo nachádza logo spoločnosti Adidas v zlatej farbe. Oproti je potom umiestnený znak Realu Madrid. Logo partnera Bwin je na náhradných dresoch biele.

Na dresoch sa vyskytujú aj zlaté nápisy Real Madrid, ktoré sú viditeľné na vnútornej strane výstrihu a rovnako na zadnej strane dresu vo vrchnej časti. Skratka klubu RM je vyšitá na čiernych štulpniach, ktoré dopĺňajú čierne trenírky.

Real absolvuje v nových dresoch čínske turné, ktoré má naplánované na začiatok augusta. Prvý súťažný zápas v novej sezóne čaká na “Pusinky” 14. augusta, kedy sa Real stretne s Barcelonou v boji o Španielsky superpohár.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok