Dresy Lazia Rím 2011/2012

2011/2012 Puma Séria A
Autor: Myso

Klub talianskej Série A a dvojnásobný taliansky majster SS Lazio Rím predstavil v priebehu minulého piatka kompletnú kolekciu dresov pre budúcu sezónu 2011/2012. Klub z hlavného mesta Talianska oblieka aj naďalej nemecká spoločnosť Puma. Taliani poňali prezentáciu veľmi štýlovo, keďže sa konala v uliciach Ríma a jej súčasťou bola šou futbalových freestylerov.

Hlavné dresy sú v typických klubových farbách, keď belasé tričká dopĺňajú biele trenírky a biele štulpne. Na tričkách s jednoduchým dizajnom vyniká najmä biely véčkový výstrih, pod ktorým sa nachádza logo spoločnosti Puma a znak rímskeho klubu. Na trenírkach je viditeľný tmavomodrý trojuholník v dolnej ľavej časti, alternatívou k bielym trenírkam sú tmavomodré kombinované s bielou.

Náhradné dresy Lazia sú v čiernej farbe doplnené bielou, belasou a zlatou. Dizajn tričiek je podobný ako v prípade nedávno prezentovaných reprezentačných dresov Južnej Afriky a nesie prvky retroštýlu, ktoré boli predstavené na dresoch od spoločnosti Puma už aj pred minulou sezónou. Čierne tričká dopĺňajú čierne trenírky, v ktorých ľavej časti je použitý rovnaký vzor ako vo vrchnej časti tričiek.

V niektorých zápasoch sa futbalisti z hlavného mesta Talianska predstavia aj v bielych dresoch. Ich dizajn je zhodný s náhradnými čiernymi, no použité boli iba belasé a zlaté prvky. Logo výrobcu dresov je v čiernej farbe. Lazio zatiaľ nepodpísalo zmluvu so žiadnou spoločnosťou, ktorej reklamu by nosilo na svojich dresoch, čo sa však môže do začiatku sezóny 2011/2012 ešte zmeniť.

 

Brankári Lazia budú chytať v najbližšom období v zelenom alebo čiernom.

 

Krátke video zachytávajúce atmosféru pri prezentácií ako aj umenie futbalových freestylerov:

Okrem v úvode spomínaných dvoch talianskych titulov (1974, 2000) získalo Lazio ešte päťkrát domáci pohár (1958, 1998, 2000, 2004, 2009). Na európskej scéne zažiaril klub koncom 20. storočia, keď v roku 1999 vyhral Pohár víťazov pohárov a rovnako aj Európsky superpohár.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok