Slečny: Miss World 2003 v novom náhradnom drese Liverpoolu

Slečny
Autor: Myso

FC Liverpool oficiálne predstavil v uliciach írskeho Dublinu svoje nové náhradné dresy pre sezónu 2011/2012. Prezentáciu skrášlila svojou prítomnosťou aj Rosanna Davison, ktorá je víťazkou Miss World z roku 2003. 27-ročná rodáčka z Dublinu poskytla pri tejto príležitosti aj krátky rozhovor: „Moje okolie je často šokované, keď poviem, že som veľkou fanúšičkou FC Liverpool. Veľmi rada chodím spolu so svojou rodinou na štadión a taktiež rada pozerám zápasy Liverpoolu v televízií. Môj otec je fanúšikom tohto klubu dlhé roky a fandia mu aj moji bratia. Bola to asi otcova úloha, aby nás všetkých presvedčil, že máme fandiť Liverpoolu. Dokonca aj náš pes má červený obojok a je fanúšikom „The Reds“. Milujem chodiť na Anfield Road najmä kvôli úžasnej atmosfére, ktorá je neprekonateľná.“

Pri príležitosti predstavenia nových náhradných dresov Liverpoolu vzniklo aj video, v ktorom si od 2:07 môžete pozrieť aj rozhovor s Rosannou, v ktorom okrem iného spomína aj to, že ako správna futbalová fanúšička pozná pravidlo o ofsajde: 

Liverpool sa prezentáciou nových dresov v írskej metropole odvďačil za priazeň svojim írskym fanúšikom, ktorí počas celej sezóny merajú cestu na severozápad Anglicka, aby podporili svoj obľúbený tím. Viac o náhradných dresoch Liverpoolu pre sezónu 2011/2012 sa dočítate v tomto článku.

Publikované 15. mája 2011 a zaradené do
Slečny

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok