Náhradné dresy MŠK Žilina pre Ligu majstrov

2010/2011 Liga majstrov Nike
Autor: Myso

Vo včerajšom poslednom šiestom vystúpení v Lige Majstrov sa úradujúci slovenský majster MŠK Žilina predstavil v nových dresoch. Netradičná kombinácia svetložltej a čiernej farby však Žilinčanom nepriniesla vytúžený bod a v tohtoročnej skupinovej fáze najprestížnejšej európskej klubovej súťaže tak zostali na nule.


Výrobcom dresov je americká spoločnosť Nike. Tričká majú dizajnové označenie Nike Pinstripe, ktoré súvisí s tenkými čiernymi prúžkami. Uprostred tričiek sa nachádza logo Lambi, ktoré je prémiovou značkou fínskej spoločnosti Metsä Tissue, partnera žilinského klubu. Vľavo pod výstrihom je možné nájsť znak žilinského klubu a na opačnej strane logo spoločnosti Nike. Svetložlté tričká boli pre tradičnú žlto-zelenú Žilinu netradične doplnené čiernymi trenírkami a čiernymi štulpňami.

Žilina obsadila vo svojej skupine F posledné miesto, keď prehrala všetkých šesť zápasov so skóre 3:19. O tri presné zásahy slovenského majstra v hlavnej fáze sa postarali Oravec, Bello a Majtán. Pozornosť pútal najmä domáci debakel proti francúzskemu Marseille 0:7, ale aj výborný výkon Žilinčanov na Stamford Bridge, kde prehrali s domácou Chelsea 1:2 až gólom Maloudu v samom závere.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok