Dresy Feyenoordu Rotterdam 2010/2011

2010/2011 Eredivisie Puma
Autor: Myso

Po Ajaxe Amsterdam a PSV Eindhoven prináša Svet dresov dresy ďalšieho popredného holandského celku. Feyenoord Rotterdam bude podobne ako v minulej sezóne obliekať spoločnosť Puma.

K Feyenoordu patria neodmysliteľne červeno-biele zošívané tričká a inak tomu nebude ani v sezóne 2010/2011. V ich strede ako aj na rukávoch sa nachádza logo sponzora klubu ASR Verzekeringen. Logo výrobcov dresov nájdeme vpravo pod výstrihom a rovnako aj v spodnej časti obidvoch rukávoch. Zošívané tričká sú doplnené čiernymi trenírkami a čiernymi štulpňami.


Náhradné dresy sú biele. Na tričkách sú prúžky v okolí výstrihu a pozdĺž rukávov na jednej strane červené, zatiaľ čo na opačnej čierne. Na rukávoch je možné nájsť aj čierne logo spoločnosti Puma a logo sponzora ASR. Klubový znak Feyenoordu je doplnený o zlatú hviezdičku symbolizujúcu víťazstvo v Pohári Európskych Majstrov z roku 1970.

Feyenoord obsadil v minulej sezóne Eredivise štvrtú priečku. 14-násobný majster krajiny má na svojom konte aj jedenásť ziskov Holandského pohára. Okrem Ligy Majstrov dokázal vyhrať dvakrát Pohár UEFA (1974, 2002). Klub bol založený v roku 1908 a svoje domáce stretnutia hráva na Feijenoord Stadion v Rotterdame.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok