Náhradné dresy Valencie 2010/2011

2010/2011 Kappa Primera Division
Autor: Myso

V priebehu júna predstavila španielska Valencia spolu s novou posilou Robertom Soldadom aj svoje hlavné dresy pre nadchádzajúcu sezónu 2010/2011. Koncom minulého mesiaca sme sa dočkali aj predstavenia náhradných, tretích a brankárskych dresov.


Náhradný dres Valencie je v tradičnej oranžovej farbe. Na tričkách zaujme silueta netopiera umiestená v strede pod čiernym véčkovým výstrihom. Ako bolo spomenuté v predchádzajúcom článku, výrobcom dresov je talianska spoločnosť Kappa a sponzorom na tričkách švédska stávková spoločnosť Unibet.


Tretí dres je tentokrát v modro-bielej kombinácií. Na tričkách sa nachádzajú dva horizontálne pruhy v žltej a červenej farbe, ktoré odkazujú na farby erbu mesta Valencia. Na pleciach sa podobne ako pri ostatných dresoch nachádzajú logá spoločnosti Kappa, nápis výrobcu dresov je umiestený vpravo.


Brankári Valencie si budúcu sezónu zachytajú v ružových, žltých, prípadne šedých tričkách. Doplnené ich budú mať čiernymi trenírkami a čiernymi štulpňami.


Valencia je v historických tabuľkách tretím najúspešnejším tímom v Španielsku. V Európe skončili „Los Che” dvakrát na druhom mieste v Lige Majstrov (2000, 2001) a zhodne jeden krát sa tešili z víťazstva v Pohári Víťazov Pohárov (1980), Pohári UEFA (2004) a Intertoto Cupe (1998).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok