Náhradné dresy Liverpoolu 2010/2011

2010/2011 Adidas Premier League
Autor: Myso

Dva mesiace po tom, čo boli predstavené hlavné dresy FC Liverpool pre nadchádzajúcu sezónu prichádzajú na rad aj tie náhradné. Tentokrát sú v bielo-čiernej kombinácií.

Na bielych tričkách sú viditeľné tenké červené vertikálne pruhy. Ako už bolo spomínané pred časom, novým sponzorom liverpoolskeho klubu sa stala branka Standard Chartered. Výstrih na tričku je v čierno-červenej kombinácií, podobne ako aj trenírky a vrch bielych štulpní.

Spolu s náhradným hráčskym dresom bol predstavený aj náhradný brankársky. Okrem šedého dresu predstaveného v apríli budú liverpoolski gólmani chytať aj v modrých (možno skôr fialových) farbách.

Liverpool Football Club bol založený v roku 1892. Svoje stretnutia hrávajú „The Reds” na štadióne Anfield Road. Siedmy tím uplynulej sezóny získal 18-krát anglický titul a zhodne 7-krát triumfoval aj v FA Cupe a anglickom ligovom pohári. Na európskej scéne dokázal päťkrát zvíťaziť v Lige Majstrov (naposledy v roku 2005) a trikrát triumfoval aj v Pohári UEFA (1973, 1976, 2001).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok