Dresy Realu Madrid 2010/2011

2010/2011 Adidas Primera Division
Autor: Myso

Prvý júnový deň priniesol na svetlo sveta jedny z každoročne najočakávanejších dresov. Hráčske i brankárske dresy dnes predstavil jeden z najznámejších a najúspešnejších klubov histórie Real Madrid.


„Biely balet” bude hrať väčšinu zápasov v tradičnej bielej farbe. V minulosti bola kombinovaná s tmavomodrou, či čiernou. Tento rok sú logá spoločnosti Adidas, či pruhy na tričkách, trenírkach i štulpniach v bledšej modrej farbe. Tá ma byť odkazom na úspešné časy Realu, ktoré klub zažíval koncom 90. rokov a v prvých rokoch nového tisícročia. Na tričkach zaujmú aj lúče slnka vychádzajúce smerom od znaku klubu.

Náhradné dresy sú tmavomodré doplnené o svetložlté prvky a biele pruhy. Opäť sa stretávame s tzv. lúčami slnkami vychádzajúcimi zo znaku klubu, ktoré sú na tmavomodrých tričkách viditeľnejšie ako na tých bielych. Na doplnenie možno spomenúť, že sponzorom „Pusiniek” bude aj v najbližšej sezóne stávková spoločnosť Bwin.

Okrem hráčskych dresov boli predstavené aj tie pre brankárov. Iker Casillas, či jeho náhradník Jerzy Dudek sa nám v budúcej sezóne predstavia v zelenej, prípadne bledomodrej.

Real obsadil v minulej sezóne v domácej súťaži druhé miesto za FC Barcelona. V nadchádzajúcom ročníku by zverenci nového trénera Josého Mourinha radi nadviazali na obrovské úspechy z histórie. Posúďte sami – Real je 31-násobný majster Španielska (prvý krát už v 1932, naposledy v 2008), 17-násobný víťaz domáceho pohára (na jeho opätovný zisk čaká už 17 rokov), 9-krát triumfoval v Lige Majstrov (naposledy 2001) a získal aj dve prvenstvá v Pohári UEFA (1985 a 1986).

2 komentáre k príspevku “Dresy Realu Madrid 2010/2011

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok