Dresy Nigérie pre MS 2010

2010/2011 Adidas MS 2010
Autor: Myso

Nigéria bude hrať v Afrike na svojom v poradí štvrtom záverečnom turnaji majstrovstiev sveta. V súčasnosti 20. tím vo svetovom rebríčku FIFA sa predstaví v klasických zeleno-bielych dresoch od nemeckej spoločnosti Adidas.


Domáci zelený dres bol predstavený už počas novembra minulého roka. Dizajn dresov je jednoduchý, pozdĺž rukávov sa tiahnú typické prerušované tri pruhy v bielej farbe. Logo spoločnosti Adidas je na prednej strane tričiek v strede pod okrúhlym výstrihom, na zadnej strane sa nachádza nápis Nigeria.


Náhradné biele dresy majú už o niečo originálnejší dizajn. Tričká majú na pleciach zelenú farbu s bielymi pásmi, zatiaľčo na začiatkoch rukávov sú tieto dve farby v opačnom garde. Na prednej strane tričiek je opäť pod výstrihom logo spoločnosti Adidas, na zadnej strane nechýba zelený nápis Nigeria.


Tím okolo útočníka Obafemiho Martinsa sa predstaví v skupine B. V sobotu 12. júna narazí na favorizovanú Argentínu, o päť dní neskôr si zmeria sily s Majstrom Európy z roku 2004 Gréckom a na záver skupiny čaká 22. júna na nigérijských futbalistov Južná Kórea.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok