Dresy FC Glasgow Rangers 2010/2011

2010/2011 Škótska Premier League Umbro
Autor: Myso

V ten istý deň ako Celtic predstavil svoje nové dresy aj hlavný rival tohto škótskeho klubu FC Glasgow Rangers. Podobne ako v predchádzajúcej sezóne bude najúspešnejší škótsky klub histórie a aktuálneho majstra Škótska obliekať spoločnosť Umbro.


Aktuálne dresy majú byť spomienkou na 20., 30., 40. a 50. roky, ktoré sú známe ako éra Billa Strutha. Z tohto obdobia bol na nové dresy prenesený hlavne výrazný biely golier na modrých tričkách. Celtic a Rangers majú na dresoch dlhšiu dobu toho istého sponzora a rovnako tomu bude aj v nadchádzajúcej sezóne, keď aj na dresoch Rangers bude svietiť logo spoločnosti Tennent’s. Modré tričká sú doplnené tradičnými bielymi trenírkami a čiernymi štulpňami s červeným pruhom. Brankári budú chytať v červeno-čiernom.

Rangers Football Club bol založený v roku 1873. Je 53-násobným majstrom Škótska, 33-násobným držiteľom Škótskeho Pohára a 26-násobným víťazom Škótskeho Ligového Pohára. V Európe dokázal triumfovať v Pohári Víťazov Pohárov v roku 1972. Svoje zápasy hráva na štadióne Ibrox s kapacitou 51 082 divákov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok