Dresy Lokomotivu Moskva 2018/2019

2018/2019 Liga majstrov Under Armour
Autor: Myso

Jedným z ruských zástupcov v skupinovej fáze Ligy majstrov bol Lokomotiv Moskva. Trojnásobný majster krajiny sa v sezóne 2018/19 predstavil v dresoch z dielne americkej spoločnosti Under Armour.

Hlavné dresy moskovského celku sú v tradičnej červenej farbe, doplnené bielymi a zelenými detailmi. Partnerom klubu sú Ruské železnice (RZD) – Russian Railways.

Červené tričká majú futbalisti ruského tímu doplnené červenými trenírkami s bielym prúžkom a červenými štulpňami s bielym logom spoločnosti Under Armour.

Náhradné dresy Lokomotivu sú biele. Pod výstrihom nájdeme horizontálny pruh, ktorý je rozdelený na dve časti – ľavá je v červenej farbe, pravá pre zmenu v zelenej. Rovnako sú sfarbené aj zakončenia rukávov.

K bielym tričkám majú 10-násobní víťazi Ruského pohára k dispozícií biele trenírky so zelenými číslami a biele štulpne s čiernymi emblémami amerického dodávateľa.

Treťou voľbou Moskovčanov sú elegantné fialové dresy s bielymi pruhmi na pleciach. Zaujímavosťou je sfarbenie klubového znaku, ktorý je vyhotovený v čierno-striebornom prevedení.

K fialovým tričkám nosia futbalisti Lokomotivu biele trenírky s fialovými číslami a fialové štulpne s bielym pruhom. Rovnaký dizajn dresov majú v čiernom prevedení aj brankári.

Lokomotiv dokázal v D skupine získať len 3 body za domáce víťazstvo 2:0 nad Galatasarayom. Najväčším úspechom klubu tak na európskej scéne zostávajú dve semifinálové účasti v PVP (1998 a 1999).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok