Dresy Club Bruggy 2018/2019

2018/2019 Liga majstrov Macron
Autor: Myso

Okrem reprezentačných celkov chýbajú na tomto webe zo sezóny 2018/19 zatiaľ aj články o účastníkoch skupinovej fázy Ligy majstrov. Prvým z nich je belgický majster Club Bruggy.

Klub zo severozápadu Belgicka obliekala v predchádzajúcej sezóne talianska spoločnosť Macron, ktorá mu pripravila trojicu dresov. Hlavné sú v tradičnom modro-čiernom prevedení, doplnené čiernymi trenírkami a štulpňami. Partnermi klubu sú spoločnosť Daikin, ktorá sa zaoberá výrobou klimatizácií a telekomunikačný operátor Proximus.

Náhradné oblečenie 15-násobného belgického šampióna je taktiež pruhované, no tentokrát sú pruhy umiestnené vodorovne a striedajú sa na nich biela a červená farba. Nezabudlo sa ani na klubovú modrú, ktorá je prítomná na tenkých prúžkoch na tričkách, modrých trenírkach i vo vrchnej časti bielych štulpní.

V pohárovej Európe sa belgický zástupca predstavil aj v tretích dresoch. Tie sú tmavomodré skombinované s kráľovskou modrou. V nej je vyhotovený aj klubový znak, pod ktorým sa nachádza tímové motto: „One club, one family, one passion” – „Jeden klub, jedna rodina, jedna vášeň.”

Brankári belgického celku si zachytali v šedých, krikľavých žltých a oranžových dresoch.

Club Bruggy obsadil v A skupine tretie miesto, keď dokázal získať 6 bodov a kvalifikoval sa tak do jarnej vyraďovacej fázy Európskej ligy UEFA. V nej ale vypadol s rakúskym celkom Red Bull Salzburg po domácom víťazstve 2:1 a vysokej prehre 0:4 vonku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok