Hlavné dresy AC Miláno 2018/2019

2018/2019 Puma Séria A
Autor: Myso

Šiestym tímom predchádzajúcej sezóny Série A bolo milánske AC. Rossoneri v priebehu minulého roka ukončili 20-ročnú spoluprácu s nemeckým dodávateľom Adidas a od aktuálnej sezóny už nastupujú v oblečení ďalšej nemeckej spoločnosti Puma.

Premiérové dresy z dielne nového dodávateľa červeno-čiernych zostali v tradičnom prevedení. Pruhované tričká majú elegantný čierny golierik doplnený čiernym gombíkom. Rukávy sú prevažne čierne a dopĺňa ich červený pruh s bielym emblémom nemeckého dodávateľa.

Partnerom klubu zostáva aj po zmene značky oblečenia letecká spoločnosť Fly Emirates. Nemeckí dizajnéri nezabudli ani na niekoľko zaujímavých detailov – spodnú stranu tričiek dopĺňa malá talianska vlajka, na zadnej strane sa zase pod výstrihom nachádza obrázok malého červeného diabla, ktorý súvisí s klubovou prezývkou Il Diavolo.

Futbalisti milánskeho klubu majú tradičné pruhované tričká doplnené bielymi trenírkami a bielymi štulpňami. Obidve spomínané časti výstroja však majú k dispozícií aj v čiernom prevedení. Brankári Rossoneri zabraňujú gólom najčastejšie v žltom a zelenom.

AC Miláno je osemnásťnásobným víťazom talianskej Série A. Svoj posledný titul získalo v sezóne 2010/11. Na domácej scéne sa červeno-čierni tešili aj z piatich triumfov v Coppa Italia a siedmich víťazstiev v Talianskom superpohári.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok