Hlavné dresy AS Rím 2018/2019

2018/2019 Nike Séria A
Autor: Myso

Bronzovú priečku v Sérii A obsadil v ročníku 2017/18 rímsky klub AS. Celok z hlavného mesta Talianska sa v aktuálnej sezóne predstavuje v oblečení z dielne americkej spoločnosti Nike.

Hlavné dresy Giallorossi boli predstavené ešte v priebehu mája a zaujmú najmä použitou textúrou. Dizajnéri spoločnosti Nike sa nechali inšpirovať krúžkovým pancierom Lorica Hamata, ktorý bol súčasťou rímskych uniforiem približne od 3. storočia pred našim letopočtom.

Na tričkách nájdeme výrazný žltý výstrih, pod ktorým sa nachádza rovnako žlté logo spoločnosti Nike a klubový znak. Partnerom rímskeho klubu sú letecká spoločnosť Qatar Airways a kórejská automobilka Hyundai, ktorej reklama si našla miesto na zadnej strane dresov pod číslami hráčov.

K červeným tričkám nosia futbalisti AS červené trenírky. Pôvodne k nim predstavili žlté štulpne s červeným pruhom, no v poslednom období ich je možné vidieť v kompletnom červenom oblečení, kde sú práve farby použité na štulpniach navzájom vymenené.

Brankári sa predstavujú najčastejšie v čiernom modeli s dizajnovým označením Gardien. K dispozícií majú ale aj jeho fialovú, či žltú verziu.

AS Rím je trojnásobným talianskym majstrom. Posledný titul získal pred 18 rokmi, v sezóne 2000/01. Viac sa rímskemu klubu darí v domácom pohári, v ktorom celkovo zvíťazil už deväťkrát a v klubovej vitríne sa lesknú aj dve trofeje z Talianskeho superpohára (2001, 2007).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok