Tretie dresy Realu Madrid 2018/2019

2018/2019 Adidas Primera Division
Autor: Myso

Začiatkom augusta predstavila nemecká spoločnosť Adidas tretie dresy Realu Madrid. Aktuálny víťaz Ligy majstrov sa bude v sezóne 2018/19 predstavovať aj v červených dresoch.

Oblečenie madridského klubu je červené po prvýkrát od ročníka 2011/12. Tretie dresy sú vyrobené v spolupráci so spoločnosť Parley Ocean Plastic, ktorá sa zameriava na čistenie oceánov od plastového odpadu. Inšpiráciou pre farbu na nových dresoch sa tak stali koraly, ktoré sú pri znečistení práve jedným z ohrozených druhov živočíchov. Samotný výrobcovia dresov ich farbu označujú ako koralová červená.

Povrch dresov pokrýva textúra zložená z krúžkov rôznych veľkostí, ktoré sú vyhotovené v tmavšom odtieni červenej farby. V rovnakom odtieni sú vytvorené aj tri prúžky umiestnené na bokoch tričiek, či vrchnej časti štulpní. Naopak, trenírkam dominuje tmavší podklad a tri prúžky na bokoch sú vyhotovené v bledšej červenej. Partnerom klubu je aj na tretích dresoch spoločnosť Fly Emirates. Jej logo je vyhotovené v bielej farbe, podobne ako klubový znak, či emblémy spoločnosti Adidas.

Odkaz na ochranu životného prostredia nájdeme aj na vnútornej strane výstrihu, kde sú na bielom pozadí umiestené nápisy For The Oceans – Pre oceány. Na zadnej strane tričiek sa pod výstrihom nachádza biely prúžok doplnený červenou skratkou klubu RMCF. Skratka sa v bledšom odtieni červenej farby nachádza aj na štulpniach.

Real sa pokúsi v nových červených dresoch o štvrtý titul v Lige majstrov v rade. Trinásťnásobný víťaz najprestížnejšej európskej klubovej súťaže bol tento rok vyžrebovaný do skupiny G, kde sú jeho súpermi ruský klub CSKA Moskva, taliansky zástupca AS Rím a český majster Viktoria Plzeň.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok