Náhradné dresy Manchestru United 2018/2019

2018/2019 Adidas Premier League
Autor: Myso

Anglický Manchester United v závere augusta oficiálne predstavil svoje náhradné dresy pre aktuálnu sezónu 2018/19. Červených diablov budeme vídať na súperových ihriskách v netradičnom ružovom prevedení.

Nové náhradné dresy vzdávajú hold novinám The Football Pink, ktoré vychádzali každú nedeľu ako súčasť denníka Manchester Evening News až do roku 2007. Názov nebol zvolený náhodne, keďže novinový papier niesol práve ružovú farbu.

Bledoružové tričká sú doplnené tromi prúžkami v tmavšom odtieni ružovej farby. Tá je viditeľná aj na zakončeniach rukávov. Emblém spoločnosti Adidas, klubový znak ako aj logo partnera Kohler na rukáve sú čierne. Naopak, logo partnera Chevrolet je vyhotovené v tradičnom farebnom prevedení.

Ružové tričká majú zverenci Josého Mourinha doplnené čiernymi trenírkami s ružovými prúžkami a ružovými štulpňami. Vo 4. kole v Burnley mali vzhľadom na farby súpera čierne štulpne doplnené bielymi prúžkami.

Manchester United obsadil v predchádzajúcej sezóne Premier League druhú priečku, ktorá mu zabezpečila účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov. V nej bol vyžrebovaný do skupiny H, kde budú jeho súpermi taliansky Juventus Turín, švajčiarsky tím Young Boys Bern a španielska FC Valencia.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok