Tretie dresy Manchestru City 2018/2019

2018/2019 Liga majstrov Nike Premier League
Autor: Myso

Americká spoločnosť Nike včera oficiálne predstavila nové tretie dresy Manchestru City. Úradujúci anglický šampión sa v nich predstaví v niektorých stretnutiach skupinovej fázy Ligy majstrov.

Pre dresy bola zvolená menej tradičná farebná kombinácia fialovej a oranžovej. Tričkám v dizajnovom prevedení Nike Vapor dominuje oranžový šikmý pruh, ktorý sa na oblečenie Citizens vracia po prvýkrát od sezóny 2010/11. Vtedy ho mali hráči manchesterského klubu v červeno-čiernom prevedení na svojich bielych dresoch.

Diagonálny pruh je na prsiach prerušený bielym emblémom partnera klubu, ktorým je letecká spoločnosť Etihad Airways. Prednú stranu dresov vypĺňa textúra zobrazujúca letecký pohľad na východnú časť mesta Manchester, ktorá je priemyselnou zónou i sídlom domovského stánku päťnásobného anglického šampióna.

Na zadnej strane tričiek nájdeme pruh vo vertikálnom prevedení tesne pod výstrihom. Klubový znak je ladený do šedo-fialovej kombinácie, logo spoločnosti Nike je taktiež šedé. Fialové tričká dopĺňajú fialové trenírky a oranžové štulpne so šedým nápisom City. Ich vrchná časť je opäť fialová, pričom farebný prechod je tvorený populárnym vzorom s prúžkami rôznej hrúbky.

V aktuálnej edícií najprestížnejšej európskej klubovej súťaže bol Manchester City vyžrebovaný do skupiny F, kde sa stretne s francúzskym Lyonom, ukrajinským Šachťorom Doneck a nemeckým Hoffenheimom. V minulej sezóne vypadli hráči Citizens vo štvrťfinále, kde v obidvoch zápasoch nestačili na FC Liverpool (0:3 vonku, 1:2 doma).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok