Dresy Tuniska pre MS 2018

2018/2019 MS 2018 Uhlsport
Autor: Myso

Ešte začiatkom apríla boli oficiálne predstavené nové dresy Tuniska. Reprezentáciu zo severnej časti Afriky bude na šampionáte v Rusku obliekať nemecká spoločnosť Uhlsport.

Dresy Tuniska sú v národných farbách a vycházajú z katalógového oblečenia Score. Dizajn je však mierne modifikovaný, čo vidno najmä na červenom okrúhlom výstrihu, na vnútornej strane ktorého nájdeme biele nápisy Tunisie. Hruď bielych tričiek vypĺňa červený nápis Uhlsport a logo Tuniskej futbalovej federácie.

K bielym tričkám budú mať tuniskí futbalisti najčastejšie oblečené biele trenírky doplnené bielymi štulpňami. Bok tričiek i trenírok vypĺňa vzor tvorený červenými obdĺžnikmi rôznej veľkosti. Štulpne majú v prednej časti vyšitý červený nápis FTF predstavujúci skratku národnej futbalovej federácie.

Náhradné dresy sú vyhotovené v opačnom farebnom prevedení. K červeným tričkám budú mať tuniskí futbalisti k dispozícií červené tričká a červené štulpne. Na fotografiách z predstavovania nového oblečenia boli viditeľné aj tretie dresy v kombinácií tmavej modrej a fluorescenčnej červenej, ktoré nájdeme aj v aktuálnom katalógu nemeckého dodávateľa.

Tunisko sa v lete predstaví na svojom piatom svetovom šampionáte. Víťazi Afrického pohára národov z roku 2004 si naposledy zahrali na záverečnom turnaji pred 12 rokmi v Nemecku. Tuniským orlom sa však doteraz ešte nikdy nepodarilo postúpiť zo základnej skupiny a na MS zatiaľ vyhrali len jediný zápas, v roku 1978 nad Mexikom (3:1).

V Rusku sa tuniská reprezentácia predstaví v skupine F. Svoj úvodný zápas odohrá 18. júna proti Anglicku, následne si bielo-červení zmerajú sily 23. júna s Belgickom a posledným zápasom v skupine bude pre afrického zástupcu 28. júna duel s Panamou.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok