Hlavné dresy Peru pre MS 2018

2018/2019 MS 2018 Umbro
Autor: Myso

Svoje nové dresy pre majstrovstvá sveta v Rusku pozná už aj reprezentácia Peru. Juhoamerický tím, ktorý sa na záverečnom turnaji predstaví znovu po 36 rokoch, bude obliekať britská spoločnosť Umbro.

K oblečeniu Peru patrí neodmysliteľný diagonálny pruh a nič na tomto fakte sa nemení ani pre dresy na nadchádzajúci svetový šampionát. Tradičný prvok oblečenia výberu La Blanquirroja je doplnený jemnými zlatými prúžkami, ktoré nájdeme aj v okolí loga Peruánskej futbalovej federácie.

Zlatá farba je prítomná aj na rukávoch, ktoré vypĺňajú prúžky kombinované s emblémom britského dodávateľa. Na okrúhlom výstrihu je v prednej časti viditeľný jemný červený pásik. Biele tričká budú mať hráči Peru kombinované s bielymi trenírkami a bielymi štulpňami, na ktorých nájdeme červené a zlaté detaily.

Peru sa doteraz predstavilo na štyroch majstrovstvách sveta. Najďalej to dotiahlo v roku 1970, kedy vypadlo po štvrťfinálovej prehre s Brazíliou. Do Ruska sa zverenci Ricarda Garecu kvalifikovali vďaka piatemu miestu v juhoamerickej kvalifikácií a úspešnej baráži proti Novému Zélandu (0:0 vonku, 2:0 doma).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok