Tretie dresy Realu Madrid 2017/2018

2017/2018 Adidas Liga majstrov Primera Division
Autor: Myso

Aktuálny španielsky majster a posledný víťaz Ligy majstrov už pozná svoju kompletnú kolekciu dresov pre sezónu 2017/18. Po júnovom predstavení hlavných bielych a náhradných čiernych, sme sa v priebehu júla dočkali aj nového tretieho oblečenia Realu Madrid.

Farbu nových dresov popisuje výrobca anglickým výrazom Teal (modrozelená) a môžeme tak konštatovať, že aj tretie oblečenie Realu tak zachováva tyrkysové odtiene prítomné na zvyšnej dvojici už skôr predstavených dresov. Prednú stranu tričiek pokrýva moderná textúra zložená z rôznofarebných štvorcov.

Klubový znak, logo spoločnosti Adidas a emblém Fly Emirates sú vyhotovené v bielej farbe, zatiaľ čo tradičné tri pruhy sú pre zmenu čierne. Výstroj kompletizujú trenírky v tmavšom odtieni modrozelenej farby a štulpne s čiernymi nápismi RMCF a tromi vertikálnymi prúžkami vo vrchnej časti.

Real by sa mal v nových modrozelených dresoch predstaviť aj v skupinovej fáze Ligy majstrov, do ktorej sa automaticky kvalifikoval ako jej aktuálny víťaz. Pripomeňme si, že Los Blancos získali svoj rekordný dvanásty triumf po májovom víťazstve 4:1 nad talianskym Juventusom Turín.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2020.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok