Tretie dresy Realu Madrid 2015/2016

2015/2016 Adidas Liga majstrov Primera Division
Autor: Myso

V závere augusta došlo k skompletizovaniu predstavenia nového oblečenia španielskeho Realu Madrid. Kráľovský veľkoklub bude mať v Lige majstrov na ihriskách súperov k dispozícii nové tmavomodré dresy.

Po experimente s netradičnou ružovou farbou sú dresy Realu Madrid tento rok v tradičnom prevedení. K hlavným bielym a náhradným šedým pribudli v predchádzajúcich dňoch tretie tmavomodré. Tie sú kombinované s ďalšou pomerne tradičnou klubovou farbou, ktorou je svetlomodrá.

Tričká zaujmú moderne riešeným okrúhlym výstrihom, ktorý je doplnený vnútornou svetlomodrou podšívkou a vo vrchnej časti mu nechýba ani gombík. Partnerom klubu bude aj v európskych pohárových súťažiach letecká spoločnosť Fly Emirates. Modré tričká dopĺňajú trenírky a štulpne v rovnakých farbách.

Real Madrid spoznal tento týždeň aj svojich súperov v skupinovej fáze Ligy majstrov. Španielsky vicemajster sa stretne s francúzskym Parížom Saint-Germain, ukrajinským Šachťarom Doneck a švédskym Malmö FF. V minulom ročníku stroskotal Biely balet v semifinále na talianskom Juventuse Turín.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2020.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok