Náhradné dresy Atlética Madrid 2014/2015

2014/2015 Nike Primera Division
Autor: Myso

Španielske Atlético Madrid predstavilo v závere mája svoje hlavné dresy pre blížiacu sa sezónu 2014/15. V priebehu júla sme sa dočkali aj uvedenia náhradných. Aktuálny víťaz Primery Division bude v niektorých stretnutiach nastupovať aj v šedom oblečení.

Náhradným dresom madridského klubu dominujú tri verzie šedej farby. Najtmavšia je od najsvetlejšej oddelená hrubým pruhom v tvare písmena V, ktorý je vyhotovený v strednom odtieni. Šedé dresy sú doplnené jemnými červenými detailmi – okrem loga spoločnosti Nike sú to aj prúžky na výstrihu a zakončeniach rukávov.

Podobne ako hlavné pruhované dresy, aj tie náhradné sú venované 40. výročiu triumfu v Interkontinentálnom pohári, v ktorom v roku 1975 triumfovalo Atlético po víťazstve nad argentínskym Independiente. K šedým tričkám budú nosiť hráči španielskeho klubu šedé trenírky a šedé štulpne.

Atlético si ako úradujúci španielsky majster zahrá skupinovú fázu Ligy majstrov. Jej vlaňajší ročník vyšiel zverencom trénera Diega Simeoneho takmer dokonale, keď stroskotali až vo finále na svojom odvekom rivalovi – Reale Madrid.

Poznámka: Článok bol na web doplnený v roku 2020.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok