Dresy Bayernu Mníchov pre Ligu majstrov 2013/2014

2013/2014 Adidas Liga majstrov
Autor: Myso

V utorok predstavil svoje nové dresy aj nemecký Bayern Mníchov. Tentoraz sa jedná o oblečenie určené pre najprestížnejšiu európsku klubovú súťaž, ktorú Bavori dokázali v poslednom ročníku vyhrať. Výrobcom dresov je nemecká spoločnosť Adidas.

bayern_treti_uvod

Päťnásobný šampión Ligy majstrov zvolil pre nové dresy netradičné farebné prevedenie, ktoré vychádza z grafiky prestížnej európskej súťaže. Na oblečení sú viditeľné tri odtiene modrej farby, ktoré sa striedajú na vertikálnych pruhoch umiestnených na prednej strane. Tri pásiky charakteristické pre nemeckého výrobcu sú v tradičnej klubovej červenej.

bayern_treti_predok

bayern_tretie_trenirky

bayern_tretie_stulpne

Partnerom klubu zostáva aj pre Ligu majstrov domáca telekomunikačná spoločnosť. Na zadnej strane dresov sa vo vrchnej časti nachádza biele motto klubu „Mia san mia.“ K pruhovaným tričkám budú nosiť zverenci španielskeho trénera Pepa Guardiolu modré trenírky a modré štulpne s červenými prúžkami. Na štulpniach je v prednej časti viditeľný biely nápis FCB.

bayern_treti_znak

bayern_treti_hrac

bayern_treti_t-com

bayern_treti_zadok

Bayern Mníchov sa stal pred pár mesiacmi päťnásobným šampiónom najprestížnejšej európskej súťaže. Prvé tri tituly získali Mníchovčania v rokoch 1974 – 1976, štvrtý prišiel na rad v roku 2001 a nateraz posledný 25. mája tohto roku, kedy si Bavori poradili vo finále s Borussiou Dortmund.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok