Hlavné dresy PSV Eindhoven 2013/2014

2013/2014 Eredivisie Nike
Autor: Myso

Svoje nové dresy pre blížiacu sa sezónu 2013/2014 predstavil počas minulého týždňa aj PSV Eindhoven. Holandský klub oslavuje tento rok 100. výročie svojho založenia, čomu sú prispôsobené aj nové dresy z dielne americkej spoločnosti Nike.

psv_cerveny_uvod

V súvislosti s novými oblečením aktuálneho holandského vicemajstra je najdôležitejším faktom absencia tradičných pruhov. Dresy sú vzhľadom na okrúhle výročie len v červenej farbe, doplnené výrazným bielym retrogolierom a zlatými nápismi.

psv_cerveny_predok

psv_biele_trenirky

psv_biele_stulpne

V okolí klubového znaku je viditeľné zlaté číslo 100, na zadnej strane sa pod výstrihom nachádza rok založenia klubu 1913 a ďalšia spomienka na okrúhle výročie je viditeľná aj na štítku umiestnenom na vnútornej strane výstrihu.

psv_cerveny_znak

psv_cerveny_rok

psv_cerveny_vystrih

Futbalisti 21-násobného holandského majstra sa stali v roku 1978 v červených dresoch víťazmi Pohára UEFA a v jednofarebnom oblečení nastupovali aj počas sezóny 1987/88, v ktorej vyhrali domácu ligu aj pohár a triumfovali aj v Pohári európskych majstrov.

psv_cerveny_zadok

Eindhovenský klub zaostal v poslednom ročníku Eredivisie o sedem bodov za majstrovským Ajaxom, no vďaka druhej priečke sa kvalifikoval do 3. predkola Ligy majstrov. Náhradné dresy PSV pre budúcu sezónu sú tmavomodré a Svet dresov vás o nich informoval už začiatkom januára.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok