Hlavné dresy Manchestru United 2013/2014

2013/2014 Nike Premier League
Autor: Myso

Končiaci sa týždeň bol na predstavovanie nových dresov skutočne bohatý. V stredu oficiálne predstavil svoje nové oblečenie pre sezónu 2013/14 aj úradujúci anglický majster – Manchester United.

manutd_cerveny_uvod

Americká spoločnosť Nike vsadila tentoraz na jednoduchosť a eleganciu nových dresov, ktoré opisujú slovným spojením: hrdosť a prestíž. Na dresoch je viditeľný čierny golierik, ktorý bol súčasťou oblečenia United najmä počas 90. rokov minulého storočia.

manutd_cerveny_predok

manutd_biele_trenirky

manutd_cierne_stulpne

Zaujímavosťou nových dresov je počet gombíkov, ktorých je spolu až šesť. Štyri čierne umiestnené na golieriku dopĺňa dvojica červených nachádzajúca sa medzi klubovým znakom a emblémom spoločnosti Nike na prednej strane.

manutd_cerveny_gombik

manutd_cerveny_znak

manutd_cerveny_zadok

Pomocou gombíka umiestneného na zadnej strane je možné golierik odopnúť, vďaka čomu je viditeľná jeho spodná strana, na ktorej sa nachádza populárny štvorčekovaný vzor používaný na dresoch United aj v nedávno skončenej sezóne 2012/13.

manutd_cerveny_rooney

manutd_zeleny_degea

Nových dresov sa dočkali aj brankári, ktorí si v budúcom ročníku zachytajú v zelenom, prípadne žltom. Obidva dresy majú rovnaký dizajn, na ktorom má predná strana o niečo bledší odtieň ako ostatné časti. Ľavú hornú a pravú dolnú časť vypĺňajú šikmé prúžky tvoriace zaujímavý vzor.

manutd_brankar_zeleny

manutd_brankar_zlty

Manchester United získal v nedávno skončenej sezóne už svoj jubilejný 20. titul v Premier League. Nové dresy určené pre budúcu sezónu budú symbolizovať aj novú éru klubu spojenú s Davidom Moyesom, ktorý nahradí dlhoročného trénera červených diablov Sira Alexa Fergusona.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok