Tretie dresy Manchestru City 2012/2013

2012/2013 Liga majstrov Umbro
Autor: Myso

Vo včerajších stretnutiach Ligy majstrov sa predstavil aj úradujúci anglický šampión Manchester City. Zverenci talianskeho trénera Roberta Manciniho nastúpili na pôde Ajaxu Amsterdam v dresoch určených pre európske pohárové súťaže, ktoré boli predstavené ešte v závere augusta.

Inšpiráciou pre pruhované čierno-šedné dresy sa stalo oblečenie Manchestru City z roku 1880, kedy bol klub založený. Tmavé prevedenie má symbolizovať aj noc, resp. neskorý večer, čo je čas, v ktorom sa hrajú stretnutia Ligy majstrov.

Pruhované tričká majú okrúhly výstrih, pod ktorým sa nachádza belasé logo Umbro a klubový znak. Hruď vypĺňa belasý emblém Etihad Airways. Čierno-šedé tričká majú futbalisti anglického majstra doplnené čiernymi trenírkami a čiernymi štulpňami.

Manchester City je po polovici odohraných zápasov na poslednej priečke D skupiny aktuálnej edície Ligy majstrov. V doterajšom priebehu získal len jediný bod za domácu remízu s Borussiou Dortmund. Okrem Ajaxu je jeho súperom v skupine aj Real Madrid.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok