Tretie dresy Chelsea 2012/2013

2012/2013 Adidas Premier League
Autor: Myso

Aktuálny víťaz prestížnej Ligy majstrov už odhalil všetky svoje dresy pre nadchádzajúcu sezónu 2012/13. Po hlavných modrých predstavených v apríli a náhradných bielych, ktoré prišli na rad v priebehu júna, sme sa v posledných dňoch dočkali aj uvedenia tretích dresov Chelsea.

Tretia voľba oblečenia štvornásobného anglického šampióna je v tradičnej náhradnej farbe, ktorou je čierna. Dizajnéri nemeckej spoločnosti Adidas skombinovali tmavú farbu so svetlou žltou, ktorá sa na dresoch Londýnčanov objavuje v rôznych odtieňoch už od 60. rokov minulého storočia.

Čierne tričká majú na rukávoch trojicu pruhov vo svetlej žltej farbe. Prednú časť vypĺňa zaujímavý vzor, ktorý je na hrudi doplnený bielym logom partnera klubu – spoločnosti Samsung. Klubový znak je ladený do čierno-bielej, emblém výrobcu dresov je biely.

Tmavé tričká budú mať londýnski futbalisti doplnené čiernymi trenírkami so žltými prúžkami po bokoch. Čierne štulpne majú v prednej časti umiestnený biely nápis Chelsea, vzadu potom nájdeme biele logo spoločnosti Adidas a vrch vypĺňajú tradičné tri prúžky.

Ako už bolo spomenuté vyššie, Chelsea je štvornásobným anglickým šampiónom a rovnako štyrikrát skončila aj na vicemajstrovskej pozícií. Londýnčania dokázali v minulej sezóne vyhrať prestížny FA Cup, čo sa im v histórií podarilo už siedmy krát. Na európskej scéne zaknihovali zverenci Roberta Di Mattea premiérové víťazstvo v Lige majstrov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok