Dresy Sportingu Lisabon 2012/2013

2012/2013 Portugalská liga Puma
Autor: Myso

Svoje nové dresy pre blížiacu sa sezónu 2012/13 už oficiálne predstavil aj Sporting Lisabon. Osemnásťnásobného portugalského šampióna bude aj v ďalšej sezóne obliekať nemecká spoločnosť Puma.

Hlavné dresy lisabonského klubu sú opäť pruhované. Striedajúce sa zelené a biele horizontálne pruhy oživuje čierny golierik, ktorý je na prednej strane doplnený bielym gombíkom. Klubový znak je umiestnený vľavo pri srdci, emblémy spoločnosti Puma nájdeme vpravo i na obidvoch rukávoch.

Reklamnými partnermi klubu zostávajú aj pre budúcu sezónu Portugalské telekomunikácie, ktorých logo je tentoraz v čierno-bielom prevedení umiestnené na hrudi. Pivná značka Super Bock našla svoj priestor opäť na zadnej strane tričiek, kde je jej čierne logo umiestnené na jednom z bielych pruhov.

Náhradné dresy Sportingu budú v budúcej sezóne oranžové. Dizajn alternatívnych dresov je podobný napr. s dresmi českej reprezentácie. Klubový znak je umiestnený na čiernom vertikálnom pruhu, emblémy výrobcu dresov i logo hlavného partnera sú rovnako čierne.

Sporting Clube de Portugal obsadil v uplynulej sezóne najvyššej portugalskej súťaže štvrtú priečku, vďaka ktorej si zahrá play-off Európskej ligy UEFA. V drese 19-násobného víťaza Portugalského pohára rozbiehal pred niekoľkými rokmi svoju profesionálnu kariéru aj Cristiano Ronaldo.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok