Náhradné dresy Chelsea 2012/2013

2012/2013 Adidas Premier League
Autor: Myso

Aj počas európskeho šampionátu nájdete na tomto webe množstvo informácií o nových dresoch klubových či reprezentačných celkov. Dnes si máte možnosť prečítať o náhradných dresoch anglickej Chelsea, ktoré ešte vo štvrtok klub predstavil v spolupráci s nemeckou spoločnosťou Adidas.

Nové náhradné dresy štvornásobného anglického šampióna sú biele, doplnené belasou a tmavomodrou, čo sú farby, ktoré boli na náhradných dresoch londýnskeho klubu používané aj v minulosti. Aj v prípade bielych dresov Chelsea zvolil nemecký výrobca trend kombinácie klasických a moderných prvkov.

Klasický tmavomodrý véčkový výstrih doplnený belasým šikmým pruhom umiestneným v prednej časti je v kontraste s tieňovanou trojicou pruhov, ktoré sa v takomto prevedení nachádzajú na dresoch Adidas vôbec po prvýkrát v histórií. Pod výstrihom už tradične nájdeme na ľavej strane logo výrobcu dresov, oproti ktorému sa nachádza klubový znak ladený do tmavomodro-bielej kombinácie.

*

*

Zverenci talianskeho trénera Roberta Di Mattea budú aj v budúcej sezóne robiť reklamu juhokórejskej spoločnosti Samsung, ktorej tmavomodré logo je umiestnené na hrudi. Tieňované prúžky, ktorých farba prechádza postupne z tmavomodrej do belasej sa nachádzajú aj na bokoch bielych trenírok. Tmavomodré štulpne majú v prednej časti umiestnené biele nápisy Chelsea, nad ktorými opäť nájdeme tradičné tri pruhy charakteristické pre spoločnosť Adidas.

Najväčším úspechom Chelsea v nedávno skončenej sezóne 2011/12 bolo víťazstvo v Lige majstrov, vďaka ktorému si londýnsky klub zaistil v budúcej sezóne účasť v skupinovej fáze tejto súťaže. Menej sa už hráčom hrajúcim svoje domáce stretnutia na Stamford Bridge darilo v Premier League, kde obsadili až šiestu priečku.

3 komentáre k príspevku “Náhradné dresy Chelsea 2012/2013

    1. Zvykol som si používať názvy hlavné pre domáce dresy a náhradné pre hosťovské, keďže množstvo tímov odohrá väčšinu sezóny v tzv. domácich dresoch, tak sa mi to zdá takto správnejšie. Proste používajú hlavné a keď ich nemôžu použiť, použijú náhradné 🙂

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok