Odštartovala jarná časť slovenskej ligy, čo sa zmenilo na dresoch corgoňligistov?

Corgoň liga
Autor: Myso

Uplynulý víkend odštartovala jarná časť našej Corgoň ligy. V tomto článku sa máte možnosť v krátkosti dočítať, čo sa zmenilo na dresoch jednotlivých klubov oproti jeseni.

DUKLA BANSKÁ BYSTRICA
Už počas zimnej prípravy sa futbalisti spod Urpína predstavili opäť v dresoch s reklamným partnerom. Po zdravotnej poisťovni Dôvera budú robiť futbalisti Banskej Bystrice reklamu prepravnej spoločnosti Express Slovakia.

DAC DUNAJSKÁ STREDA
Z modro-žltých pruhovaných dresov Dunajskostredčanov zmizlo v priebehu zimy logo NEGIN. Pre zmenu je už ale vyplnená zadná časť dresov, kde sa pod číslami nachádza reklama spoločnosti Energia pro, ktorá sa zaoberá službami v elektroenergetickom sektore.

FC NITRA
Ktovie prečo Nitrania vytiahli v Senici biele dresy spred dvoch alebo troch rokov. Vyskytuje sa na nich aj logo spoločnosti N-Adova, ktorá už nepatrí medzi aktuálnych partnerov klubu sídliaceho v meste pod Zoborom. Futbalisti Nitry navyše nemali na dresoch menovky, nad číslami bol umiestnený len názov klubu.

TATRAN PREŠOV
Prešovčania budú minimálne v jarnej časti robiť reklamu spoločnosti  IMPA. Tá v minulosti podporovala MFK Ružomberok, ktorého futbalisti mali reklamu umiestnenú na zadnej časti trenírok. Nový prešovský partner sa zaoberá predajom a servisom motorových vozidiel.

AS TRENČÍN
Už druhou zmenou v aktuálnej sezóne prešli trenčianske dresy. Zmena sa opäť týka pravého rukávu, ktorý zdobí od začiatku jarnej časti logo spoločnosti VRM. V úvodných kolách ročníka 2011/2012 tam mali futbalisti nováčika logo banskobystrického pivovaru Urpiner, ktoré bolo neskôr vzhľadom na názov našej najvyššej súťaže odstránené.

SPARTAK TRNAVA
V Trnave majú už aj na tretích dresoch, ktoré majú popri tradičnom pruhovanom dizajne jednofarebné čierne rukávy, vpredu umiestnené logo generálneho partnera TSS Grade. V minulej sezóne i počas jesennej časti mali Spartakovci na hrudi umiestnené logo Danube Wings, ktoré sa pre jarnú časť presunulo na zadnú stranu tričiek pod čísla.

Nezabudnite, že obrázky všetkých dresov našich corgoňligistov nájdete na tejto stránke, z ktorej sa môžete dostať aj na jednotlivé články, kde môžete oblečenie corgoňligových tímov ohodnotiť, prípadne okomentovať 😉

2 komentáre k príspevku “Odštartovala jarná časť slovenskej ligy, čo sa zmenilo na dresoch corgoňligistov?

  1. Iba som si všimol, že Slovan hral v pohári proti Senici v bielych dresoch, ktoré tu nie sú rozoberané. 🙂

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok