Dizajnéri: Slovenské kluby v dresoch Nike od Andreja

Dizajnéri
Autor: Myso

Tretí krát v tomto roku je tu rubrika Dizajnéri a po dvoch mesiacoch sa v nej opäť objavujú dizajny slovenských klubov. Tentoraz si môžete pozrieť, ako by to v našej najvyššej súťaži mohlo vyzerať, keby jej kluby obliekala výhradne americká spoločnosť Nike. Dizajny dresov našim klubom navrhol Andrej, ktorý je pravidelným návštevníkom tohto webu. K dvanástke tímov našej Corgoň ligy navyše pridal aj návrhy dresov už neexistujúceho 1. FC Košice a rovnako aj klubov pôsobiacich v nižších súťažiach – MFK Dubnica a Inter Bratislava.

V posledných dňoch boli predstavené aj nové dresy slovenskej reprezentácie od spoločnosti Puma, s ktorými aj podľa hlasovania na týchto stránkach nevládne medzi futbalovou verejnosťou práve spokojnosť. Možno sa vám budú viac páčiť práve Andrejove návrhy, na ktorých je prítomná aj červená farba a rovnako nechýba ani nové logo Slovenského futbalového zväzu.

Andrejovi touto cestou za jeho dizajny ďakujem a ak by ste tiež chceli prispieť do rubriky Dizajnéri na týchto stránkach, svoje návrhy neváhajte poslať na adresu svetdresov@gmail.com.

Publikované 1. marca 2012 a zaradené do
Dizajnéri

1 komentár k “Dizajnéri: Slovenské kluby v dresoch Nike od Andreja

  1. Pekne navrhy, ale klobuk dole pred tymi slovenskymi….take keby sme mali tak by asi nikto nemal dovod stazovat sa 🙂 Good job! 😉

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok