Hlavné dresy Evertonu 2011/2012

2011/2012 Le Coq Sportif Premier League
Autor: Myso

Na začiatok júla si nechal prezentáciu svojich nových hlavných dresov aj anglický Everton. Liverpoolsky klub bude hrávať v budúcej sezóne v dresoch francúzskej značky Le Coq Sportif.

Najvýraznejšou zmenou na nových dresoch je elegantný golierik, ktorý im dodáva nádych histórie. Golierik sa na tričká Evertonu vracia po vyše desiatich rokoch, keď bol naposledy ich súčasťou v sezóne 2000/2001.

Ešte v máji vás Svet dresov informoval o nových náhradných dresoch v tmavožltej farbe, ktoré sa stali medzi fanúšikmi Evertonu veľmi populárne. Farba je viditeľná aj na hlavných modrých dresoch v okolí golierika a na prúžkoch štulpní.

Modré tričká majú pod výstrihom umiestnené biele logo výrobcu dresov a klubový znak, na ktorom taktiež nájdeme populárnu jantárovú farbu. Biele, prípadne modré trenírky dopĺňajú modré štulpne s bielym nápisom Everton vo vrchnej časti.

Spolu s hráčskymi dresmi boli predstavené aj brankárske. Klubová jednotka Tim Howard, či náš reprezentačný gólman Ján Mucha si zachytajú v zelených dresoch pripomínajúcich svojim vzorom vojenské oblečenie.

Everton obsadil v minulej sezóne Premier League siedmu priečku, keď v 38. zápasoch nazbieral 54 bodov. Nové hlavné i náhradné dresy si zverenci trénera Davida Moyesa oblečú počas prípravných stretnutí, v ktorých sa stretnú s Philadelphiou Union, DC United, či Birminghamom City.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok