Náhradné dresy Olympique Lyon 2011/2012

2011/2012 Adidas Ligue 1
Autor: Myso

Ešte počas Veľkej noci predstavil francúzsky Olympique Lyon svoje nové hlavné dresy pre blížiacu sa sezónu 2011/2012. Začiatkom júla sa dočkali uvedenia aj náhradné, v ktorých sa futbalisti 7-násobného francúzskeho majstra predstavia v domácej súťaži i pohárovej Európe.

Nové náhradné dresy Lyonu sú v tmavomodrej farbe, ktorá je kombinovaná s bledočervenou a bielou. Výstrih tričiek sa skladá z bieleho golierika a červeného trojuholníka umiestneného nad bielym logom spoločnosti Adidas. Partnerom Lyonu bude v budúcej sezóne spoločnosť GigaMedia Limited, ktorá sa na dresoch francúzskeho klubu prezentuje svojou on-line hrou Everest Poker.

Na tmavomodrých tričkách je viditeľných niekoľko detailov. Okrem tenkých bledočervených prúžkov, ktoré nájdeme na bokoch i koncoch rukávov zaujme najmä biely lev umiestnený na zadnej strane golierika. Lev súvisí s názvom mesta Lyon a rovnako sa nachádza aj v jeho erbe i klubovom znaku Olympique. Tmavomodré tričká dopĺňajú trenírky a štulpne v rovnakej farbe, na ktorých je viditeľná trojica bledočervených prúžkov.

Olympique Lyon patrí medzi stabilných účastníkov Ligy majstrov, v ktorej si trikrát zahral štvrťfinále (2004 – 2006) a v ročníku 2009/2010 dokonca aj semifinále. V nasledujúcej sezóne však bude musieť o spomínané méty bojovať ešte o niečo viac, keďže si vďaka tretiemu miestu v Ligue 1 nezabezpečil priamy postup do skupinovej fázy.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok