Náhradné dresy AFC Sunderland 2011/2012

2011/2012 Premier League Umbro
Autor: Myso

Prvým tímom anglickej Premier League, ktorý už stihol predstaviť svoje hlavné a zároveň aj náhradné dresy pre budúcu sezónu 2011/2012 je AFC Sunderland. „Čierne mačky“ sa okrem tradičných červeno-bielych pruhovaných dresov predstavia v niektorých zápasoch aj v belasom.

Nové náhradné dresy boli predstavené v piatok prostredníctvom klubovej stránky. Dizajn dresov je do veľkej miery podobný náhradným dresom Írskej reprezentácie, o ktorých bola zmienka na týchto stránkach v priebehu apríla. Na belasých tričkách je viditeľný hrubý biely pruh, ktorý prechádza aj rukávmi. Na pruhu sú umiestnené logá Premier League, logo výrobcu dresov a klubový znak Sunderlandu.

Belasé tričká dopĺňajú biele trenírky s belasými prvkami a biele štulpne, na ktorých nájdeme hrubý belasý pruh uprostred ktorého je biele logo spoločnosti Umbro. K novým náhradným dresom sa vyjadril najlepší hráč Sunderlandu v minulej sezóne Phil Bardsley: „Som očarený novým náhradným dresom. Má jasné farby, takže na ihrisku vynikne a to je presne to, čo potrebujeme. Navyše je aj pohodlný a štýlový. Myslím si, že sa bude páčiť aj našim fanúšikom.“

Sunderland výrazne obmenil farbu svojich náhradných dresov, ktoré boli v sezóne 2010/2011 bielo-bordové. Klubu sa podarilo v nedávno skončenej sezóne Premier League skončiť na 10. mieste, keď v 38 zápasoch nazbieral 47 bodov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok